Universitat Rovira i Virgili

Convocatòria de treballs: II Taller d'Investigació en Empreses i Drets Humans

Del 21 de febrer al 14 d'abril de 2024

Del 21 de febrer al 14 d'abril de 2024

Aquesta convocatòria té com a objectiu analitzar el contingut de les propostes vigents o en procés d'elaboració en diferents marcs jurídics nacionals i regionals, així com el nivell de participació que les persones defensores podrien tenir en el seu desenvolupament. Està dirigida a investigadors/es predoctorals i postdoctorals. Les millors propostes podrien ser seleccionades per a la seva posterior publicació en un número especial de la Revista Espanyola d'Empreses i Drets Humans, publicada per l'Editorial Colex.

Aquest taller es desenvolupa en el marc del projecte de recerca titulat "Accés a la justícia en el context d'abusos corporatius: la litigació com a estratègia de resistència i d'empoderament a les víctimes (ACCJUSTEDH)", finançat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

ENVIAMENT: S'acceptaran propostes en castellà, anglès i portuguès, amb una extensió màxima de 3.500 caràcters. Cal remetre-les abans de la data indicada a través del següent formulari: https://forms.gle/5sy1FKwHJHs1K64u8

Per a més informació: daniel.iglesias@urv.cat i estrella.valle@uv.es

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar