Universitat Rovira i Virgili

Convocatòria “Becas Iberoamérica. Santander Investigación” 2019-20

Per a estudiants de Doctorat URV, i PDI,

El Banc Santander convoca 2 beques de 5.000€ per a investigadors que vulguin realitzar una estada en un centre d'investigació o universitat iberoamericana diferent a la del país d'origen.

Les beques estan destinades a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament, manutenció i allotjament del beneficiari.

Requisits dels sol·licitants:

-PDI menor de 35 anys que acredita estar vinculat funcionarial o contractualment a la URV.

-Estudiants de doctorat menors de 35 anys matriculats a la URV durant el període de sol·licitud de la beca i durant el període de l'estada d'investigació a què es destina aquesta beca.

La durada mínima exigida de l'estada serà de 2 mesos pel PDI i de 4 mesos pels estudiants de doctorat i ha de finalitzar abans del 30 de juny de 2020.

Presentació de sol·licituds:

Per participar a la convocatòria és imprescindible que els candidats realitzin la inscripció a través de la pàgina web https://www.becas-santander.com/program/becas-santander-iberoamerica-investigacion-espana fins el 30 d'abril de 2019, inclòs, i enviar els annexos indicats a la convocatòria a mobility(ELIMINAR)@urv.cat abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Siusplau, llegiu al convocatòria amb atenció i reviseu el web per a més informació:

http://www.urv.cat/ca/vida-campus/serveis/mobilitat/santander-investigacion-urv1920/

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar