Universitat Rovira i Virgili

El CEDAT i la AAEDAT participen a la COP25 sobre Canvi Climàtic

Activitats en el marc del Màster Universitari en Dret Ambiental, Activitats organitzades pel CEDAT, Activitats organitzades per l'AAEDAT  - 

El CEDAT i la AAEDAT (Associació de Alumnes i Ex alumnes de Dret Ambiental de Tarragona) de la Universitat Rovira i Virgili s'han acreditat per a participar en la zona blava de la COP25 a Madrid. La Zona Blava correspon a l'espai administrat per les Nacions Unides en el qual tindrà lloc la Vint Cinquena Conferència de les Parts (COP25) de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (CMNUCC). La Cimera es realitzarà entre el 2 i 13 de desembre al recinte firal IFEMA, Madrid, Espanya. Així mateix, en aquest espai sesionará la quinzena reunió de les Parts en el Protocol de Kyoto (CMP15) i la segona reunió de les Parts de l'Acord de París (CMA2). 

A més a més, també els investigadors/es del CEDAT participaran en la Zona Verda de la Conferència, un espai en el marc de la COP25 perquè la societat pugui expressar-se de forma interactiva, participativa i inclusiva generant contingut respecte de l'acció climàtica. Per fomentar la màxima participació s'ha creat un espai obert per al diàleg, la sensibilització i la presa de decisions compartides i s'han dissenyat diferents vies participatives que impliquin governs locals, institucions públiques i privades, administracions, emprenedors, ONG, empreses, universitats , pobles indígenes i joves.

En el marc d'aquesta conferència es presentaran els resultats del Projecte "Constitución Climática Global: Gobernanza y Derecho en un Contexto Complejo" cofinançat per MINECO/FEDER/UE  (DER2016-80011-P) en l'acte "Climate Law & Governance Day 2019" Symposium during UNFCCC COP25.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar