Universitat Rovira i Virgili

Jornades Internacionals on-line: "Retos actuales del saneamiento de aguas residuales: derivadas jurídicas, económicas y territoriales"

Activitats en el marc del Màster Universitari en Dret Ambiental  - 

En el marc del "Proyecto de Investigación Retos actuales del saneamiento de aguas residuales: derivadas jurídicas, económicas y territoriales", amb especial atenció a el cas d'Aragó (LMP125_18), finançat pel Govern d'Aragó, "Agua, Derecho y Medio Ambiente" (AGUDEMA), reconegut com a Grup de Referència (BOA núm. 62, de 26 de març de 2020), organitza unes Jornades on line amb el mateix títol, que tindran lloc els dies 29 i 30 d'octubre d'aquest mateix any.

La coordinadora d'aquest esdeveniment és la Professora Beatriz Setuáin Mendía, Professora Titular de Dret Administratiu de la Universidad de de Zaragoza i IP de el Projecte.

Al llarg de les Jornades, en què està confirmada la participació d'especialistes nacionals i estrangers, s'abordaran els reptes que ha d'afrontar el sanejament de les aigües residuals a Espanya des de diverses perspectives. Es prestarà atenció singular a la situació en la Comunitat Autònoma d'Aragó, i s'exposaran així mateix algunes referències comparades, centrades en la reutilització.

Les Jornades estan obertes a l'assistència i participació gratuïta d'investigadors, professionals de sectors relacionats i estudiants dels diferents cicles universitaris que tinguin interès en la matèria. Particularment s'habilita un termini de recepció de comunicacions relacionades amb la temàtica de les Jornadas.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar