Universitat Rovira i Virgili

Nova sots-directora del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT)

Activitats  - 

Des del passat 1 de setembre, la Dra. Anna Pallarès ha ocupat el càrrec de sots-directora del CEDAT, agafant el relleu de la seva predecessora, la Dra. Lucia Casado, després d'una brillant gestió al llarg d'aquests darrers anys ocupant aquest càrrec.

La Dra. Pallarès és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1992) i Doctora en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació excel·lent "cum laude" (2005). Actualment és professora agregada de Dret Administratiu al Departament de Dret Públic de la URV.

Ha participat, des de 1996 fins avui, de manera continuada i sense interrupció, en nombrosos projectes de recerca competitius I+D estatals i autonòmics. Fruit d'aquesta participació ha desenvolupat diverses línies de recerca en l'àmbit del Dret administratiu general, del Dret local i, sobretot, del Dret ambiental administratiu, que es reflecteix en les seves publicacions. Forma part d'un grup de recerca consolidat anomenat "territori, ciutadania i sostenibilitat", reconegut per la Generalitat de Catalunya (CURE-comissionat per a universitats i recerca) a la convocatòria SGR 2009, a la SGR 2014-2016 i a la SGR 2017. Ha obtingut la valoració positiva dels sexennis 2002-2007, 2008-2013 i 2014-2019 corresponents a tres trams de recerca per la Agencia per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya). Ha estat avaluada favorablement pel programa de reconeixement de la qualitat de la recerca de la URV. 

És també investigadora i membre del Consell de Direcció del CEDAT (Centre d'Estudis en Dret Ambiental de Tarragona) i del Consell de Redacció de la Revista catalana de Dret Ambiental. 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar