Universitat Rovira i Virgili

Jornada: “El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals”

El dijous 21 d'abril de 2022 el grup d'Empresa i DDHH de lafede.cat organitzem les jornada "El Centre Català d'Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals" al Convent de Sant Agustí de Barcelona. 

Inscriu-te en aquest enllaç: www.bit.ly/CCEDH

El passat febrer el Parlament de Catalunya acceptava a tràmit la Proposta de Llei de Creació del Centre Català d'Empresa i Drets Humans, un centre d'avaluació de l'impacte sobre els drets humans i ambientals de l'acció exterior de les empreses que es relacionen amb l'administració catalana. Aquesta proposta de llei neix del grup d'Empresa i Drets Humans, qui fa anys que treballa per la implementació d'un marc normatiu que acabi amb la impunitat transnacional que molt sovint genera greus vulneracions de drets al Sud Global. La proposta de llei és un reflex del compromís de la societat de Catalunya amb els Drets Humans, pel que compta amb el suport de més de 8.000 entitats i cooperatives de Catalunya.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar