Universitat Rovira i Virgili

Nou número de la Revista Catalana de Dret Ambiental

Activitats, Activitats organitzades pel CEDAT  - 

La Revista Catalana de Dret Ambiental és una coedició del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona. Així ambdues institcuions mostren el seu compromís amb la recerca de qualitat, el servei a la societat i la protecció del medi ambient

És una publicació científica semestral, d'accés obert i gratuit, amb una política  lingüística oberta que vol ser un punt de referència per a una comunitat científica i professional creixent, dinàmica i viva al voltant del dret ambiental.
El sistema d'avaluació doble a cegues, així com una política editorial compromesa amb l'assoliment d'un alt nivell científic dels treballs, garanteix la qualitat dels treballs publicats (estudis, notes i cròniques de legislació i jurisprudència).

Entre altres índexs i bases de dades de revistes científiques, la RCDA va obtenir el Segell de Qualitat per Revistes Científiques del FECYT, i ha estat inclosa a SCOPUS. CARHUS+2018 (Classificació A), ERIH-Plus, SUCUPIRA, RESH, DOAJ, Latindex-Catálogo i ISOC - Ciencias Sociales y Humanidades, entre d'altres.

Llegir: Vol. 13 No 1 (2022)

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar