Universitat Rovira i Virgili

Convocatòria de voluntariat internacional a Colòmbia

Activitats  - 

International Action for Peace - IAP - és una organització no governamental que centra el seu treball en la cooperació internacional i, en especial, en l'acompanyament internacional a Colòmbia. Just en aquests moments tenim oberta la convocatòria d'acompanyament per a l'any 2023.

Aquí t'expliquem sobre la nostra feina:

Per mitjà de l'acompanyament internacional realitzem la tasca d'observació internacional sobre la base dels principis de neutralitat i no ingerència. L'acompanyament internacional s'ha d'entendre com un mecanisme de protecció complementària que les organitzacions i/o les comunitats van crear i, per tant, aquesta tasca d'acompanyament està estretament vinculada a les necessitats i les dinàmiques de les organitzacions i comunitats que acompanyem.

L´acompanyament internacional s´estructura en tres eixos. El principal i més important és la presència física al terreny. El treball en terreny es desenvolupa a través de l'acompanyament físic a un o diversos membres d'una organització camperola, oa una comunitat rural on alguna de les organitzacions realitzi activitats. En aquest context, la tasca del voluntariat consisteix a generar un espai de seguretat, per mitjà de la dissuasió que habitualment provoca la presència de persones internacionals en aquests territoris, ja que es mostra el reconeixement a la feina de les comunitats camperoles.

Per mitjà d'aquesta tasca, visibilitzem les problemàtiques de les comunitats i organitzacions que acompanyem, però també els seus avenços i progressos en els processos de defensa i reivindicació dels seus drets fonamentals.
Per postular-vos i emplenar el formulari d'inscripció per a la convocatòria que tanca el 30 d'octubre, trobareu els requisits aquí:

https://www.actionpeace.org/seleccion-formacion/

Si us interessa conèixer en primera persona l'experiència de l'acompanyament internacional al costat de les companyes que van fer part de l'equip en terreny, podeu escoltar-les aquí:

https://www.instagram.com/reel/CjV1IImojdI/

I si conèixer més sobre les activitats que duem a terme de sensibilització a Barcelona i els seus voltants, segueix-nos les nostres xarxes socials:

Instagram:

https://www.instagram.com/iapcolombia

Twitter:

https://www.twitter.com/IAP_Colombia

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar