Universitat Rovira i Virgili

XXX Jornades Científiques: El futur és ara i aquí

Activitats  - 

El medi ambient és la base del nostre desenvolupament i de la nostra qualitat de vida. Conèixer el medi i les seves problemàtiques és imprescindible per valorar-lo, respectar-lo i conservar-lo.

Sota el títol "El futur és ara i aquí", l'edició d'enguany se centra en l'empoderament dels i les joves, reconeixent del seu potencial per convertir-se en promotors del canvi per l'acció climàtica i el desenvolupament sostenible en el seu entorn.

El Curs Científic 2022 es desenvoluparà a través de 5 ponències, a càrrec de Fernando Valladares, professor d'Investigació del CSIC; Miquel Ventura, expert en conservació de biodiversitat marina; Anna Espadalé i Jan Ferrer, de Joves Catalans per la Natura; Gisela Cebrián, llicenciada en Ciències Ambientals i Doctora en Educació; i Ángel Silvente, membre actiu de "Teachers for future".

La taula rodona de la tarda estarà integrada per Maria José Parejo, presentadora i directora del programa de Ràdio 3 "El Bosque Habitado"; Joan Llort, oceanògraf biogeoquímic; i Aurora Requena i Elisabet Borill, consultores marines especialitzades en divulgació científica.

Inscriu-te ja aquí

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar