Universitat Rovira i Virgili

VI Jornades de Contractació Pública Socialment Responsable

Activitats  - 

Les VI Jornades sobre Compra Pública Socialment Responsable que tindran lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre en format híbrid, virtualment i presencialment a Barcelona (Via Laietana 16, 08003 Barcelona).

Encarem aquesta edició sota el lema "La urgència d'una mirada global amb Justícia Social als processos de transició ecològica " Aquestes VI Jornades de compra pública socialment responsable estan orientades a presentar un context general de les oportunitats normatives actuals que poden servir per garantir el compliment dels drets humans i del medi ambient en les cadenes de valor. També per fer una crida a les administracions públiques i a la ciutadania sobre la importància que té posar la mirada, des de la coherència de polítiques, als processos de transició ecològica que s'estan proposant des del nord global.

Aquesta iniciativa és fruit del grup de Compra Pública Socialment Responsable en el què administracions públiques i organitzacions per la justícia global treballem plegades.

Inscripció prèvia al següent enllaç.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Cartell