Universitat Rovira i Virgili

Nou número de la Revista Catalana de Dret Ambiental

Activitats  - 

Ja ha sortit l'últim número de la Revista Catalana de Dret Ambiental (RCDA)!

En aquest número trobareu articles sobre els drets dels animals, els vehicles elèctrics i la biodiversitat marina, entre molts altres

La Revista Catalana de Dret Ambiental és una coedició del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona. Així, ambdues institucions mostren el seu compromís amb la recerca de qualitat, el servei a la societat i la protecció del medi ambient.

És una publicació científica semestral, d'accés obert i gratuït, amb una política lingüística oberta que vol ser un punt de referència per a una comunitat científica i professional creixent, dinàmica i viva al voltant del dret ambiental.

El sistema d'avaluació doble a cegues, així com una política editorial compromesa amb l'assoliment d'un alt nivell científic, garanteix la qualitat dels treballs publicats.

Entre altres índexs i bases de dades de revistes científiques, la RCDA va obtenir el Segell de Qualitat per Revistes Científiques del FECYT, i ha estat inclosa a SCOPUS. CARHUS+2018 (Classificació A), ERIH-Plus, SUCUPIRA, RESH, DOAJ, Latindex-Catálogo i ISOC - Ciencias Sociales y Humanidades.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Imatge del tuit