Universitat Rovira i Virgili

5 d'octubre. Sisena taula de formació en comunicació: Community management o gestió de xarxes/ 5 d’octubre a la Fira Ecoviure de Manresa.

L’acte es realitzarà a Manresa en el marc de la Fira Ecoviure (www.ecoviure.cat) el divendres 5 d’octubre de 18 a 21 del vespre. L’Adenc serà l’entitat coorganitzadora de l’esdeveniment.

El conductor de la taula Oriol Lladó periodista i especialista en comunicació ambiental, ha participat en taules, jornades, seminaris i congressos per tal de difondre el seu coneixement del món 2.0 (http://oriolllado.cat). Amb ell aprofundirem en les tasques del community manager, ens indicarà en com adaptar el pla de comunicació de la nostra entitat, i ens donarà consells per tenir una bona presència a les xarxes socials entre d’altres.

La taula està adreçada a community managers d’entitats, responsables de comunicació i/o persones interessades en conèixer i aplicar la eines 2.0 en el seu dia a dia. La inscripció prèvia és gratuïta i obligatòria ja que les places són limitades. Inscriviu-vos a: cst@centresostenibilitat.cat.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar