Universitat Rovira i Virgili

Apunta't als monogràfics de cuina de km 0 i menjar ecològic

El Centre per a la Sostenibilitat Territorial, la Fundació Emys, l'Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners i el Centre Cívic Sant Narcís de Girona organitzen dos monogràfics de cuina on es farà una introducció als productes de temporada, de proximitat i ecològics.

Tria el que et vagi millor!

GIRONA
Dies: 16 i 23 de novembre de 2012, i 12 i 19 d'abril de 19 a 21.30 h.
Lloc: Centre Cívic de Sant Narcís. Preu: 35 €, inclou tastet.
Inscripcions: m. 622 23 06 55, a/e cst@centresostenibilitat.cat

SANTA COLOMA DE FARNERS
Dies: dimecres 14 i 21 de novembre de 2012, i 17 i 24 d'abril de 19 a 21.30 h.
Lloc: Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners. Preu: 40 € (pendent de confirmació), inclou tastet.
Inscripcions: t. 972 84 02 62, a/e eaferners@scf.cat

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar