Universitat Rovira i Virgili

El CEDAT participa al 13th Annual Colloquium of IUCN Academy for Environmental Law on forest and marine biodivertity celebrat a la Atma Jaya Catholic University of Indonesi (Jakarta)

Tres investigadors del CEDAT-URV han participat al 13è Col.loqui de l'Academia de Dret Ambiental de la IUCN, que s'ha celebrat del 7 al 12 de setembre de 2015 a la Universitat Catòlica Atma Jaya de Jakarta (Indonesia). En aquesta ocasió, el Col.loqui s'ha centrat en l'anàlisi dels boscos i la biodiversitat marina. En el marc de les diferents ponències presentades pel CEDAT, el professor Jaria ha presentat la ponència titulada "Forest Conservation in Spain: Between Planning and Abandonment"; la professora Marquès sobre "Illegal Logging, Illegal Timber Trade and Criminal Law in Europe: Getting the Whole Picture" i la professora Borràs sobre "Land Rights in an Era of Land Grabs". La professora Marquès ha coordinat i moderat el "Teaching Worshop" dedicat a "Good Practices in the Teaching and Learning of Environmental Law".

L'any passat el CEDAT va tenir l'honor d'auspiciar, del 30 de juny al 5 de juliol del 2014, el 12è Col.loqui de l'Academia de Dret Ambiental de la IUCN, titulat "Energy for a Fair Society in a Safe Planet". Durant una setmana, més de 300 especialistes en dret ambiental de quaranta països van presentar els seus treballs científics i van participar en els debats de les diferents sessions i workshops, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. L'esdeveniment va ser tot un èxit des de tots els punts de vista i va permetre  consolidar a la URV i al CEDAT com un punt de referència del dret ambiental en tot el món.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar