Universitat Rovira i Virgili

Col·laboració del CEDAT i l’AAEDAT en el projecte educatiu “Jocticia”

Activitats, Activitats organitzades per l'AAEDAT  - 

Aquest projecte, format per un grup interdisciplinar i interinstitucional, va néixer al Cedat en coordinació amb l'Institut de Tarragona i pretén despertar l'interès i la reflexió dels joves al voltant de temes ambientals i socials de l'actualitat i vincular els coneixements generats en el CEDAT amb diferents nivells educatius.

El projecte té com a finalitat contribuir en la lluita contra la desproporcionada distribució dels beneficis i les conseqüències de l'explotació dels recursos naturals, a través de l'educació dels estudiants de secundària mitjançant la presentació de la informació de manera atractiva i interesant; l'anàlisi dels conflictes socioambientals que reflecteixen les injustícies de l'actual sistema de producció i la relació entre els hàbits de consum de la població amb la seva proliferació i permanència i l'ús de diverses estratègies didàctiques, perquè l'alumnat esdevingui un agent de canvi.

La coordinació de l'activitat va anar a càrrec de Stephanie Ascencio, doctoranda del CEDAT i actual Vicedirectora de la AAEDAT. A més de la doctoranda, altres membre de l'AAEDAT van col·laborar-hi activament.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar