Universitat Rovira i Virgili

Habitat III i la nova agenda urbana mundial: Impacte pels governs locals

Activitats, Activitats en el marc del Màster Universitari en Dret Ambiental  - 

Taller sobre Habitat III i la nova agenda urbana mundial: Impacte pels governs locals

A càrrec de Edgardo Bilsky director of Research at United Cities and Local Governments-United Cities and Local Governments (CGLU)

Edgardo Bilsky és director of Research at United Cities and Local Governments-United Cities and Local Governments (CGLU). CGLU és una organització que s'erigeix en portaveu de tots els tipus de governs locals i regionals. Ser la veu unida i representació mundial dels governs locals autònoms i democràtics promovent els seus valors objectius i interessos a través de la cooperació entre els governs locals i regionals davant la comunitat internacional.

La ciutat de Quito va ser la seu de la Conferència de Nacions Unides sobre habitatge i Desenvolupament Urbà Sostenible que va tenir lloc el passat mes d'octubre. El llegat més destacat d'aquesta tercera Conferència ha sigut fer de les ciutats entorns segurs, sostenibles, inclusius, compactes i saludable http://sostenible.cat/reportatge/habitat-iii-full-de-ruta-universal-per-les-ciutats-del-segle-xxi  i http://www.rumboahabitat3.ec/es/

El taller tractarà de l'aplicació d'aquesta agenda mundial que indubtablement tindrà un impacte en les polítiques locals. 

En el desenvolupament del taller hi ha prevista la Inter actuació del ponent amb responsables de l'àmbit polític, tècnic i professionals 

Lloc Sala Auditori Federació de Municipis de Catalunya Via Laietana, 33, 6è 1ª Barcelona

INSCRIPCIÓ:   j.torrecillas(ELIMINAR)@fmc.cat

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar