Universitat Rovira i Virgili

Presentació del "3r Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya".

El Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible (CADS), el Departament de Territori i Sostenibilitat, i la Diputació de Tarragona us convidem a assistir a la presentació del "3r Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya".

El canvi climàtic és una realitat inqüestionable, i cal passar a l'acció. Per això, però, cal disposar de prou informació, i territorialitzada al nostre entorn.

El Tercer informe sobre el canvi climàtic (TICCC) és un recull del coneixement científic, rigorós i independent, fet a Catalunya i sobre Catalunya.

L'objectiu és saber on som i quina és la incidència d'aquest fenomen al nostre país i, així, ajudar a orientar les polítiques públiques que s'estan portant a terme a tot el territori per a donar-hi resposta.

En la sessió us explicarem, d'una manera didàctica, molt aproximada a la nostra realitat territorial i de la mà dels propis investigadors que han fet l'estudi:

1) l'evolució recent de la temperatura, la precipitació i altres variables climàtiques a Catalunya així com les projeccions i els escenaris de futur

2) els principals impactes sobre la salut, activitats econòmiques i medi

3) i cap on hem d'anar per adaptar-nos-hi.

També podeu consultar l'informe íntegrament i per capítols al web del CADS: http://cads.gencat.cat/ca/detalls/detallarticle/Tercer-informe-sobre-el-canvi-climatic-a-Catalunya-00003

Lloc: Palau Bofarull, Reus

Data: 24 d'abril de 2017

horari: de 10.30 a 13:00 h

Cal inscripció prèvia. Per a fer-ho, envieu un correu electrònic a sam.mst(ELIMINAR)@dipta.cat.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar