Universitat Rovira i Virgili

6ns premis Ciències Ambientals

Recordar-vos que, un any més, el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) impulsen els Premis de Ciències Ambientals, que arriben a la sisena edició, i en els que Ecoembes hi col·labora. Aquests guardons tenen per objectiu donar a conèixer el paper fonamental que el col·lectiu de les ciències ambientals té en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.

Els premis reconeixen cinc categories, entre elles la d'iniciativa empresarial, adreçada a empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballin en l'àmbit del medi ambient i la sostenibilitat. El premi té una dotació econòmica de 200€ entre d'altres avantatges com la col·legiació o adhesió al COAMB o l'associació a l'ACCA gratuïta durant un any.

La present convocatòria és oberta fins al 31 d'octubre i per participar només cal omplir el següent formulari i enviar el treball que es presenta a l'adreça premisambientals(ELIMINAR)@coamb.cat. Podeu consultar les bases dels premis en aquest enllaç.

Aprofitem l'avinentesa per reiterar-vos que l'equip d'Ecoembes a Catalunya és a la vostra disposició per a donar-vos suport en qualsevol qüestió que millori la recollida selectiva i el reciclatge d'envasos.

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar